Gyakori kérdések

Az új továbbfejlesztett Flavin termékkel kapcsolatban

Flavin H7 HydrogenergyMi az igazi nagy különbség a régi és az új Flavin között?
A Flavin7 az elmúlt 12 évben félmillió embernek javította az antioxidáns védekezőképességét. Így, ahogyan minden más gyümölcskivonat +200mV körüli oxidációs kapacitása volt. A hidrogén ezt az oxidációs kapacitást átváltoztatta -400mV redukáló kapacitássá. Az antioxidáns flavonoidok, a hidrogénnel együtt új tulajdonságot nyertek. Ezzel a világszabadalommal a Flavin H7 az egyetlen redukáló hatású anti-aging étrend-kiegészítő, mely gátolja a sejtek elégését, oxidálását.
Ezen tulajdonságát emeli az a tény is, hogy a rákellenes gyógyszerek körül is csak két új fejlesztés rendelkezik ezzel a tulajdonsággal.

Keletkezik-e a szervezetünkben flavonoid?
Ezek a természetes anyagok csak a növényekben keletkeznek, a növény immunrendszerének erősítése és a növény környezeti védelme (káros sugárzás, baktériumok, fertőzések) érdekében. Az emberi szervezetbe csak úgy kerülhet, ha a növényekkel, gyümölcsökkel és annak kivonataival táplálkozásuk során vagy étrend-kiegészítőkben elfogyasztjuk.

A flavonoidoknak milyen élettani tulajdonságát kutatták eddig?
A kutatási terület rendkívül széles. A tudományos vizsgálatok jelentős számban szólnak a flavonoidok daganatellenes hatásáról, szív- és érrendszer egészségének védelméről, az immunrendszer erősítéséről. Mivel több, mint 6000 fajta flavonoidot ismerünk, ezért a további vizsgálatok során számos új hatásról is beszámolhatnak majd a kutatók.

A flavonoidok hatását a hidrogén javítja?
A hidrogén a világegyetem általunk ismert egyetlen légnemű antioxidánsa. Hidrogénből és héliumból állnak a csillagok, hidrogénből és oxigénből a víz. E két legfontosabb elem a tűz és a víz meghatározó alkotója tehát a hidrogén, mely nélkül a földi élet elképzelhetetlen volna.
A hidrogén a flavonoidok antioxidáns hatását növeli.

Milyen élettani folyamatokat befolyásol a hidrogén?
A szervezetünk sejtjeinek erőművei a mitokondriumok. A mitokondriumok membránjában a hidrogén koncentrációjától függ az erőműveink energia (ATP) termelése. Ha növekszik a hidrogén koncentrációja, akkor a mitokondrium több ATP-t állít elő, több energiát szolgáltat. Mivel hidrogén az Univerzum legkisebb eleme is, ezért a sejthártyán keresztül közvetlenül a sejterőműig vándorolhat. A hidrogén eközben számtalan sejt és DNS károsító szabadgyök reakciót semlegesíthet.

Mi t jelent a termék dobozán az ORP -400mV?
A Flavin H7 az egyetlen olyan élelmiszer, étrend-kiegészítő, amely nem oxidációs, hanem redukciós potenciállal rendelkezik. Ez a tulajdonság mérőműszerrel kimutatható. A legerősebb oxidáló anyagok között az oxigén mellett az esővíz, a savaseső szerepel. Jelentősen káros a klórozott víz is, de még az egyszerű csapvíz is hozzájárul, hogy sejtjeink hamarabb égjenek el.  Csak néhány növény szerepel redukáló, a sejtek elöregedésétől védő kapacitással (japán retek levél, uborka stb.). A Flavin H7 az egyetlen étrend-kiegészítő, amely mérhető redukáló kapacitással rendelkezik.

Megtekintem a forradalmian új Flavin H7 Hydrogenergy terméket!A Flavin termékekkel kapcsolatban
Flavin7 Prémium Jubileum ital 1000 ml
Flavin7 Jubileum ital 1000 mlMire jó a FLAVIN7?
Kiváló a szív és érrendszeri problémákra. Javítja a vérképző szervek működését, rugalmassá teszi az érfalakat, csökkenti a koleszterin szintet, gátolja az érelmeszesedést, megakadályozza a vérlemezkék összetapadását. Vérnyomás csökkentő hatása is van. Javasoljuk a betegségben legyengült szervezet erősítésére is, mivel kiváló immunerősítő hatása van. Alkalmas daganatos betegeknek, hagyományos kezelések kiegészítéseként a kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére. Idős korban megelőzhető vele a cukorbetegség és a trombózis kialakulása. Sportolóknál alkalmas a teljesítőképesség növelésére anélkül, hogy doppingoló hatást fejtene ki.

Mi a különbség a kapszula és a folyadék között?
A kapszula plusz hatóanyagot tartalmaz, a kolint. A kolin jó hatással van az agyi folyamatokra.

Cukorbetegek fogyaszthatják-e a FLAVIN7-et?
Igen.

Gyógyszerrel, más készítménnyel együtt szedhető-e?
A FLAVIN7 bármilyen más táplálék-kiegészítővel vagy gyógyszerrel együtt szedhető, de ajánlott a FLAVIN7 és más készítmények bevétele között legalább fél órát várni.

Milyen vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmaz?
Olyanokat, amelyek a gyártáshoz felhasznált gyümölcsökből bekerülhetnek: C-, E-, H- vitamin, kalcium, magnézium, kálium, vas, stb, tehát külön adalékként nem kerül bele sem vitamin, sem ásványi anyag.

Kell-e szünetet tartani, ha igen mennyit?
Folyamatosan is használható.

Terhesség vagy szoptatás alatt szedhető-e a FLAVIN7?
A flavonoidokkal kapcsolatban úgy kell gondolkodnunk, mint a vitamin készítményekről. Az antioxidánsok egészségvédő hatása a terhesség alatt is javítja az erőnlétet, erősíti az immunrendszert.

Mennyi idő alatt fejti ki hatását?
Ez igen nagymértékben függ az egyén állapotától, mint ahogy a gyógyszerek esetében is. Átlagosan, konkrét probléma estén kb. 7-10 nap.

Miért nem egyforma a termék állaga?
A termék semmilyen szintetikus adalékanyagot, tartósítószert, íz- és színanyagot nem tartalmaz, ezért a megjelenési formáját a feldolgozott gyümölcsök határozzák meg, ez azonban a hatóanyag-tartalmat nem befolyásolja. Az íz a termőhely és a fajta függvényében eltérhet.

Melyek a FLAVIN 7hatásának első jelei?
Meglehetősen állapot-függő, de egy átlagos egészségi állapotú személyt feltételezve, aki megelőzés céljából kezdi fogyasztani, jobb közérzet, nagyobb vitalitás, jobb emésztés, pl. fejfájásra hajlamosak esetében a tünetek enyhülése, ritkulása, stb. Vérnyomás problémák esetében szintén a panaszok (szédülés, fejfájás, fülzúgás) megszűnése, stb.

Autoimmun megbetegedésben fogyasztható-e?
Igen.

Hasnyálmirigy daganat, gyomorfekély esetén fogyasztható-e a készítmény?
Inkább a kapszula javasolt ebben az esetben.

Kemoterápia alatt szedhető-e?
Igen, csökkenti a kezelés mellékhatásait.

A kapszula miért Flavin7+?
A + az egyik összetevőre, a kolinra utal és annak plusz hatására.

Hiperaktív kisgyerekek szedhetik-e a FLAVIN 7-et?
Szedhetik.

A FLAVIN7 ital összetevői?
7 féle gyümölcsből készül (vörösszőlő, feketeszeder, feketecseresznye, feketeribizli, pirosribizli, szilva, alma). Minimális alkoholtartalma is van: 0,8% v/v.

FLAVIN 7 ital hatóanyagai, százalékos megoszlása?
10 ml-re számolva:
- Energia: 9,7 kJ (2,3 kcal)
- Fehérje: 0,07 g
- Szénhidrát: 0,16g
- Zsír: 0,02 g
- Össz polifenol: 220 mg - ebből flavonoid: 170 mg - resveratrol: 0,17 mg
- Alkohol: 0,8 % v/v

Megtekintem az összes Flavin7 terméket!Az Olimpiq StemXCell termékkel kapcsolatban
Olimpiq StemXCell 75% Olimpiq StemXCell SL75%
Mi az Olimpiq StemXCell termék?
Az Olimpiq StemXCell egy új felfedezés, egy új termékkategória az étrend-kiegészítés területén. Olyan természetes anyagok válogatott kivonata, melyek a szervezetünkben a felnőtt csontvelői őssejt kibocsájtást legalább 50%-kal képes megnövelni. Elősegíti az őssejtek vérből a szövetekbe történő vándorlását. Ha rá tudjuk venni a szervezetünket arra, hogy természetes úton több őssejtet termeljen, akkor önmaga tudja kijavítani a betegség, baleset vagy egyszerűen az öregedés által bekövetkezett hibákat. Minél több az őssejt a szervezetben, annál jobb az egészségi állapot.

Mik az összetevői?
A kutatási fázis alatt közel 20 ezer anyagot vizsgáltak meg. Ezek közül azt a kilencet válogatták össze, amelyek a legnagyobb mértékben növelték meg a perifériás vérben az őssejt számot. Az összetevők kivétel nélkül erős antioxidáns hatással bírnak. Egyetlen állati összetevő (cápaporc) kivételével gyümölcsök, gyógynövények, és konyhanövények szerepelnek a termékben.

Mennyi ideig kell szedni?
Minimum 3 hónapig javasoljuk a szedését, de alkalmazható folyamatosan is.

Kell-e szünetet tartani, ha igen mennyit?
Folyamatosan is szedhető.

Cukorbetegek számára melyik a leginkább ajánlott őssejt kapszula?
Az Olimpiq StemXCell SL75%, ez kifejezetten nekik készült.

Megelőzés céljából is javasolható-e?
Igen, mivel a szervezet, javító és építő képessége gyermek, felnőtt és idős korban jelentősen eltér. Ez a képesség 30-35 éves kor után folyamatosan apad.

Szét lehet-e szedni a kapszulát?
Igen, a kapszula tartalma bejuttatható úgy is, hogy belekeverjük pl. gyümölcslébe, joghurtba. Ez beteg gyermekek, nyelési problémával küszködők, stb. esetében megoldást nyújt.

Van-e engedélye?
Az EU – előírásnak megfelelően megszűnt az engedélyezési eljárás, és helyette a gyártó felelősségét figyelemben véve bejegyzési kötelezettség van, ami a termék adatlapjának OÉTI-hez történő benyújtását jelenti, tehát OÉTI engedéllyel rendelkezik a termék.

Van-e mellékhatása?
A szervezet számára jótékony hatású növények kivonatát és hatóanyagait tartalmazza. Az őssejtszaporításon kívül még érrendszerjavító és szabadgyök-megkötő, antioxidáns hatás is tapasztalható.

Okozhat-e allergiát?
Az egészséges emberi szervezet is adhat allergiás reakciókat bármilyen hétköznapi anyagra (pl. cseresznye). Nem tartalmaz cukrot, mesterséges színezéket, szóját, mesterséges aromát, tejszármazékot, élesztőt, tartósítószert.

Mennyi idő alatt eredményez javulást?
Általában már 2-3 hét elteltével jelentkezhet változás, de figyelembe kell venni, hogy minden emberi szervezet más őssejt számmal rendelkezik, ezért az őssejtszaporító hatás sok más tényezőtől függ: nemtől, életkortól, az általános egészségi állapottól, esetleges betegségtől, életmódtól. Éppen ezért egyénenként változó, hogy mennyi időre van szükség.

Egy kapszula őssejt szám szaporító hatása mennyi ideig tart a szervezetben?
A vizsgálatok során az első, a harmadik, a hatodik, a kilencedik, és a tizennyolcadik órában mértük az őssejtszámot. A hatás elfogyasztás után 1-18 óráig mérhető.

Okoz-e daganatos elváltozást?
Az őssejtszint méréssel párhuzamosan a vérben megnövekedett őssejtszámok meghatározása mellett vizsgálatok folytak a daganatért felelős gének megfigyelésére (az onkogén expresszió változása). Az eredmények ellenőrizhetően azt mutatják, hogy csökken a gének expressziója, azaz a kapszula hatóanyagai daganat ellenes hatásúak.

Szükséges-e orvosi ellenőrzés, orvosi vizsgálat?
Ezen étrend-kiegészítő fogyasztása miatt nem szükséges, de természetesen kezelő orvosát tájékoztathatja erről.

A termék fogyasztása helyettesítheti-e a gyógyszereket, vagy orvosi kezelést?
Ez az étrend-kiegészítő nem szándékozik diagnózist állítani, kezelni és/vagy gyógyítani betegségeket.

Más gyógyszerekkel milyen kölcsönhatásban van?
Jelenleg a gyógyszerekről nem áll rendelkezésre adat, vélhetően némelyik csökkenti az őssejtszámot. Ezért a biztos hatás érdekében javasolt időkülönbséget tartani – legalább 1 órahosszat.

Egy kapszula őssejtszám szaporító hatása mennyi ideig tart a szervezetben?
A vizsgálatok során az első, a harmadik, a hatodik, a kilencedik, és a tizennyolcadik órában mértük az őssejtszámot. A hatás elfogyasztás után 1-18 óráig mérhető.

Terhesség és szoptatás alatt ajánlott-e a fogyasztása?
A készítmény hatását állatkísérletekben vizsgáltuk és ezt a területet nem kutattuk, azonban az összetevők alapján semmi nem gátolja, hogy fogyasszák.

Születési rendellenességek, genetikai hibák kijavíthatók-e az őssejtekkel?
Az őssejtekkel -sem beültetéssel, sem köldökzsinórvérrel, sem őssejt szaporítással- nem javítható ki sejtjeink genetikai hibája.

Megtekintem az Olimpiq StemXCell - őssejt szaporító termékeket!


Flavin.eu a facebook -on.

Flavin7

Flavin