pH 11,5 L-Arginin (50ml)

pH 11,5 L-Arginin (50ml) - 1780 Ft
Cikkszáma: 676
Ára: 1780 Ft
Bonuszpont: 4
Ajánlja ismerősének !
Termékvélemény

Aminosavval a helyes pH-egyensúlyért!

Az arginin a szemi-esszenciális aminosavak csoportjába tartozik, azaz ha a szervezetben megnövekedett arginin igény áll fenn, például növekedési periódusban, az arginint táplálék útján szükséges pótolni.
Az arginin hatással van a nitrogén-monoxid termelésre, amely értágító hatásán keresztül nem csak egészséges és potencia fokozó, hanem növeli a vérellátást és így sejtek illetve szervek tápanyag és oxigén ellátását is.

Segít méregteleníteni a májat, elősegíti a szervezetben termelődő, mérgező hatású ammónia eltávolítását, valamint jótékony hatása van vese-rendellenességek, illetve sérülések esetén. A sebgyógyuláskor képződő hámréteg sok arginint tartalmaz.

Hozzájárul az agyalapi mirigy (hipofízis) által termelt növekedési hormon kibocsátásához, aminek hatalmas jelentősége van az izomtömeg gyarapodásában.
A testzsír csökkenése is l-arginin jelenlétében megy végbe. Vércukor emelkedése nélkül is serkenti az inzulintermelést, ami a szervezet felépítő folyamataihoz elengedhetetlen. Fokozza az ellenálló képességet és az izomerőt.
Hozzájárul a kollagén (a kötőszövet fontos alkotórésze) képződéséhez, erősíti az inakat és szalagokat. Megakadályozza a szövetek lebomlását és segíti az izmok regenerálódását azzal, hogy fehérje-anyagcseréből származó melléktermékeket bont le.

A sav-bázis egyensúly testünk egyik alapvető szabályozási rendszere.
A kötőszövet sejtjei masszívabbak, és a méreganyagok nem okoznak bennük olyan könnyen károsodásokat. Itt raktározódnak el a savak egészen addig, amíg a vesék ártalmatlanná nem tudják tenni őket.
A kötőszövet csak úgy maradhat működőképes, ha fölváltva telítődik savval és bázissal, s ezek ritmikusan ki is ürülnek belőle.
A test ezen háztartása szabályozza a légzést, a keringést, az emésztést, a kiválasztást, a védekezést, a hormontermelést és még sok más funkciót

Sportolók igen előnyösen használhatják az arginint az izomszövet fejlesztésére, erősítésére, illetve a testzsír csökkentésére.

Az arginin a sejt élettani folyamataira is pozitív hatással van, valamint fehérjeszintézist és immun- illetve idegrendszert erősítő hatású.

Az arginin természetes forrásai:
- napraforgómag
- szezámmag
- korpás búzakenyér
- barna rizs
- zabliszt
- pattogatott kukorica
- dió
- szentjánoskenyér
- zselatinos desszertek
- csokoládé

Testünk önmagától bázisokat nem tud előállítani, de a táplálékból már tud termelni. Savakat azonban az anyag-cserefolyamatok során maga termel.

A túlsavasodás elkerülése és a testünkben (pl. a csontokban) felhalmozott bázikus tartalékok megkímélése érdekében megfelelő mennyiségű bázikus anyagot (ásványi anyagok, nyomelemek bázikus sóit) kell szervezetünkbe juttatni.
Hangsúlyt kell fektetni a savtalanításra, a hidratálásra, a pH lúgosításra, hiszen ezzel tudunk védekezni.

Összetevők:
Szűrt reverse osmosissal tisztított víz, Corall kalcium kivonat.
Fogyasztása kizárólag kúraszerűen javasolt a szervezet elsavasodása esetén.

Adagolása:

Anyag Mennyiség pH érték
pH 11,5 L-Arginin 20ml/50ml 11,5 pH
Víz 400ml/1000ml 6,5-7,5 pH
Keverék 420ml/1050ml 8-9,3 pH


Kiszerelés:
- 50 ml

Összes: 0 db

E-mail: info@flavitamin.hu
Telefonos megrendelés
(Minden hétköznap 10:00 és 14:00 között):
+36/70 431-4750