 |

Kelbimbócsíra
Elsősorban cukorbetegségben szenvedőknek A kelbimbót a dán zöldségtermelők csodálatos újításának tartják. A káposztafélék családjába tartozó zöldségféle, amely a vadkáposztából lett kifejlesztve.
Tartalmaz: - Vitaminokat (A, B és C). - Ásványi anyagokat Ca, Na, K, P, Fe, S, Mn, Cr (Kalcium, Nátrium, Kálium, Foszfor, Vas, Kén, Mangán és a Króm). - Növényi antioxidánsokat, flavonoidokat.
Hatása: - Rendkívüli hatással van a hasnyálmirigy inzulintermelő képességének javítására. - A kelbimbó a mangán, a króm, és a többi ásványnak köszönheti, hogy elokelő helyet foglal el a cukorbaj gyógyításában. - A nagymennyiségu ásványi só, mint a Kálium és a Kén, jótékonyan hatnak a nyálmirigyek muködésére. - Javítja az étvágyat.
Összetevők: Cirok mag-héj őrlemény, kelbimbócsíra őrlemény, B12-vitamin 0,1% (ciano-kobalamin), kapszula borítása: zselatin.
Hatóanyag az ajánlott napi bevitelben:
|
1 kapszula |
3 kapszula |
Kelbimbócsíra őrlemény |
200 mg |
600 mg |
B12-vitamin |
0,3 µg *RDA 12% |
0,9 µg *RDA 36% |
*RDA a felnőtteknek ajánlott napi bevilte %-a.
Kiszerelések: - 100 db kapszula, 250 db kapszula.
205310F
|