 |

Kendermag kapszula
A Földön élő több mint 3 millió ehető növény közül nincs még egy olyan, amelynek táplálkozási értéke összehasonlítható lenne a kendermagéval. A kendermagban lévő fehérjék mind a 8 esszenciális aminosavat tartalmazzák, amelyek elengedhetetlenek az élethez, és könnyen emészthetők. A kendermag ideális forrása valamennyi esszenciális zsírsavnak, mint pl. az omega-3 zsírsavaknak, vagy más néven az alfa-linolénsavnak, valamint az omega-6 zsírsavaknak, azaz a linolsavnak. A kendermag emellett jelentős mennyiségben tartalmaz gamma-linolénsavat (GLA) is, amelynek komoly terápiás hatása van.
A kendermag pozitív hatásai: - Csökkenti a koleszterin- és a triglicerid szintet, segít megelőzni a szív és érrendszeri problémákat, csökkenti a vérnyomást. - Elhízás esetén segít visszaállítani az ideális testsúlyt, kiüríti a szervezetből a felesleges zsírt. - Erősíti az immunrendszert. - Agyműködés serkentő (fehérjepótlás az agyban).
Rendszeres fogyasztása alapvetően segíti szervezetünket abban, hogy megelőzzük vagy javítsuk a rosszindulatú elváltozásokat.
A kendermag flavonoidjai az apigenin, vitexin.
Összetevők: Kendermag őrlemény, aszkorbinsav (acidum ascorbicum), kapszula borítása: zselatin.
Hatóanyag napi adagban:
|
1 kapszula |
2 kapszula |
Kendermag őrlemény |
470 mg |
940 mg |
Aminosavak L-arginin L-glutamin L-asparagin |
17,4 mg 24,4 mg 14,35 mg |
34,8 mg 48,8 mg 28,7 mg |
C-vitamin |
30 mg *NRV 37,5% |
60 mg *NRV 75% |
*NRV a felnőttek számára ajánlott napi bevitel.
Felhasználási javaslat: - 1 kapszula/nap, valamint igény és szükség szerint max. 2 kapszula/nap.
Kiszerelések: - 100 db, 250 db.
|