 |
Széles spektrumú, epigenetikai bázisú, tudományos alaposságú összetétel! Daganatos megbetegedések prevenciója, mellékhatások csökkentése!
A Flavin G77 összetétele nemzetközileg publikált genetikai és epidemiológiai kutatási eredmények figyelembevételével lett kifejlesztve!
Genetikai információk a szolgálatunkban! Az utóbbi évek kutatásai közvetlen összefüggésekkel mutattak rá a genetikánk és a betegségeink kapcsolataira. Ezek alapján meghatározottak olyan genetikai variációk, melyek bizonyos betegségek esetén előnyösek, vagy hátrányosak számunkra.
Népegészségtani szempontból széles kört érintő betegségcsoportok a szív és érrendszeri (Cardio) betegségek, a daganatos (Cyto) megbetegedések, valamint a sejtöregedés okozta problémák (TimeX).
Ezen betegségcsoportok esetén kiemelten fontos a kapcsolódó gének figyelembevétele, működésük segítése vagy szükség esetén gátlása, csendesítése. Kutatások rámutattak, hogy bizonyos tápanyagok (pl. flavonoidok) pozitív hatással lehetnek a gének által hajlamosított betegségek elkerülésére, lefolyására.
----------------------------------------
Mik azok a Flavonoidok? A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik.
A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van.
Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek.
Megtekintem a Flavonoidokról szóló rövid, ismertető videót!
Mióta ismerjük a Flavonoidokat? 1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként mutatták ki, hogy a citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin) csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképességét), ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el. Azóta a tudomány több ezer hasonló vegyületet izolált.
Mire jók a Flavonoidok? A flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását. Támogatják a védekező rendszer optimális működését.
A vörösszőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától.
----------------------------------------
Flavin G77 Cyto szirup: Egyedi védett recept alapján a Flavin7 fogyasztási tapasztalata, a flavonoidok publikált orvosi- klinikai humán daganatkutatások eredményeit legszélesebb körben összegzett kutatás alapján elkészített termék. Kiemelkedően magas hatóanyag tartalommal és antioxidáns kapacitással. Kontrollált pro-oxidáns.
A növények, gyümölcsök, gyógyfüvek használata egy-egy betegség megelőzésére, kezelésére és gyógyítására a XIX. század közepéig szinte egyeduralkodó volt az orvostudomány terápiás lehetőségei között. Ez a gyógyszeripar felemelkedésével megszűnt, ám szerencsére az elmúlt 20-30 évben az emberek újra kezdik felfedezni az organikus szerek hasznosságát a korszerű terápia eszközeként.
A Flavin G77 egy olyan különleges magas minőségű készítmény, amely tervezésénél két dolgot vettünk figyelembe. Elsőként kiválogattuk a gyógynövényvilág élettani szempontból leghatékonyabb fajait, majd éveken át tartó kísérletek eredményeképpen sikerült nano méretűre őrülni. Ezáltal az emberi test számára jótékony esszenciák felületaktivitását egymilliószorosára növeltük. Így a hatóanyagok (vitaminok, flavonoidok, aminosavak) felszívódását óriási mértékben sikerült megemelni. Nem utolsó sorban meg kell említeni, hogy kóstoláskor a tradicionális kiszerelésnél megszokott csokoládé íz helyett, egy exkluzív zamatos gyümölcsízzel fogunk találkozni, ami az összetevők sokszínűségéből és a különleges nano-őrlésből fakad.
A Flavin G77 Cyto szirup növényi flavonoidok, enzimek (búzacsíra, brokkolicsíra, lucernacsíra) kiemelten szinergista hatású, daganatellenes komplexe, megnövelt hatóanyagtartlommal.
A flavonoidok hatása nagy segítséget nyújthat daganatos betegeknek, a hagyományos kezelések kiegészítéseként, kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére, a daganatos betegségek megelőzésére.
A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak. A flavonoid típusú vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. (Az antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötődnek és semlegesítik azokat. Az oxidánsokat mindig is összefüggésbe hozták a rákkal és a korai öregedéssel.)
A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja.
----------------------------------------
Mit kell tudni az Enzimekről? - Olyan fehérjék, melyek a szervezetben lezajló kémiai reakciók sebességét fokozzák (katalizálják). - Háromezer enzimet fedeztek fel az emberi szervezetben. - Egyetlen perc alatt az enzimek 36 millió biokémiai folyamatban vesznek részt. - Születésnél már rendelkezünk egy adott mennyiséggel, ám utána, csakúgy mint a vitaminokat, folyamatosan pótolnunk kell. - Ám a vitaminokkal ellentétben, az enzimeket csak élő szervezet tudja létrehozni. - A legkitűnőbb enzimforrásunk a növényi csírák.
A pici magból, a nedvesség és a meleg hatására, óriási energiával tör elő az új élet. A magok egy növény felneveléséhez szükséges hatalmas mennyiségű enzimet tartalmaznak, amely csírázáskor még inkább felszaporodik! Egészségünk múlik azon hogy van-e elegendő enzim a szervezetünkben! A gyógykezelések, a hiányos táplálkozás, és a betegségek is óriási mennyiséget emésztenek fel enzim-háztartásunkból, így idővel az egyensúly megbomlik, a szervezet egyre jobban ki van téve a súlyos betegségeknek.
A csíra tartalmazza az összes szükséges alkotóelemet, amire a szervezetnek szüksége van az egészséghez. Mikor a magból csíra lesz, C-vitamin tartalma a 27-szeresére duzzad, karotin tartalma 2 órai csírázás után mintegy 200%-al, B-vitamin tartalmuk 50%-al, E-vitamin tartalmuk 120%-al nő. A biocsírák 25%-al több energiát tartalmaznak mint a hús, de nem hízlalnak.
----------------------------------------
Omega-3 zsírsavak: - Az Omega-3 és az Omega-6 zsírsavak ideális aránya az étkezésünkben 1:3 lenne, de sajnos ehelyett az 1:15, sőt az 1:30 arány. - A szervezet biológiai, genetikai fejlődése nem tudja követni a modern élelmiszerek által megtestesített táplálkozást. - Ajánlott napi fogyasztás: 2 000 mg Omega-3, 6 000 mg Omega-6.
Mi az oka a rossz Omega-3:Omega-6 aránynak? - Növényi és állati zsíradékok, vaj, margarin, disznó-, kacsa-, libazsír Napraforgó-, oliva-, kukorica-, repceolaj.
Miért fontos számunkra az 1:3 vagy annál jobb Omega-3:Omega-6 arány? - Az omega-6 túlsúlya csökkenti a sejtmembrán átjárhatóságát. - Az étrendi omega-6 linolsav (LA) a szervezetben omega-6 arachidonsavvá (AA) alakul át, amelyet a sejtmembránjaink tárolnak. Az omega-6 arachidonsavból (AA) előállított bioaktív alkotóelemek felelősek mind az akut gyulladás megindításáért, mind a krónikus gyulladás folytatódásáért a szervezetben, ami számos életmóddal kapcsolatos egészségügyi problémát okozhat. - Az omega-6 erősíti, míg az omega-3 gátolja a gyulladásos folyamatokat. - Az omega-3 zsírsavak a sejtjeinken belül több jelátviteli folyamaton keresztül csökkentik a gyulladásos folyamatokat.
- A gyulladás a test azonnali reakciójának része a fertőzésre vagy sérülésre, de az ellenőrizetlen gyulladás károsítja a szöveteket. Valójában a kontrollálatlan gyulladás fontos szerepet játszik olyan betegségek patológiájában, mint az asztma, reumás ízületi gyulladás és az atherosclerosis. Az omega-3 zsírsavak azon képessége, hogy befolyásolják az arachidonsav anyagcserét, a javasolt gyulladásgátló hatásuk középpontjában áll.
A különböző betegségekben az alábbi arányok átlépése esetén drasztikusan megnő a kockázat: - Rheumatoid arthritis Ω3/Ω6 1/3. - Asztma Ω3/Ω6 1/5. - Szív- és érrendszeri betegségek Ω3/Ω6 1/4. - Vastagbélrák Ω3/Ω6 1/3.
Az Omega-3 és Omega-6 helyes 1:3 aránya: - Helyreállítja a gyulladásos folyamatokat. - Javítja a sejtek normál működését. - Csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.
----------------------------------------
Növényi bioflavonoidokat és telítetlen zsírsav hatóanyagokat tartalmazó összetétel.
Összetevők: Szűrt-tisztított víz, Omega-3 halolaj, 77 fajta polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek , levelek szárított őrleményei (lásd bővebben lent), AquaCelle GP1 (kókusz olaj, oliva olaj, citrus olaj, poliglicerol-poliricinolát, zsírsavak mono- és digliceridjei, lecitin, E-vitamin), kurkuma őrlemény, articsóka őrlemény, Stevia (Steviol-glikozid), meggyszár őrlemény, gránátalma kivonat (ellagic acid 40%), kempferol, búzacsíra szárítmány, brokkolicsíra szárítmány, lucernacsíra szárítmány, tea poliphenol (EGCG), Kamilla virág kivonat (Apigenin), Máriatövis kivonat (Sylimarin), sulforaphane, delfinidin, Polygonum cuspidatum gyökér (Resveratrol), isothiocyanates.
Gyümölcsök: Alma, bodza, borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznye héj, fekete ribizli mag-héj, fekete szeder mag-héj, galagonyabogyó, homoktövis, kökény, narancshéj, piros ribizli mag-héj, szilva, vörös szőlő mag-héj.
Virágok: Akácvirág, bodzavirág, búzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki gyopár, kamillavirág, komlóvirág, kökényvirág, körömvirág, levendula, mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, rózsaszirom, sáfrányos szeklice.
Magvak: Ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édes kömény, fűszerkömény, kapor mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszeg mag, máriatövis mag, mustármag, napraforgó mag, tökmag, vörös szőlőmag.
Gyógyfüvek: Apróbojtorján, aranyvesszőfű, cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvos pemetefű, szagosmügefű.
Fűszerek: Bazsalikom levél, fahéj kéreg, kakukkfű, koriander mag, oregano levél, rozmaring levél, zöld tea, szegfűszeg virágbimbó.
Gyökerek: Cékla, csicsóka, édesgyökér, fehérmályva gyökér, ginseng gyökér, gyömbér, macskagyökér.
Levelek: Borsmenta, csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya.
Tápanyagok az ajánlott napi bevitelben:
|
10 ml |
Energiatartalom |
538 KJ (128,5 Kcal) |
Zsír |
2,22 g |
- Telített zsírsav - Többszörösen telítetlen zsírsav - melyből omega-3 zsírsav |
0,16 g 0,76 g 0,44 g |
Szénhidrát |
1,85 g |
Cukor |
1,56 g |
Rost |
0,72 g |
Fehérje |
0,6 g |
Nátrium |
0,016 g |
Javasolt fogyasztás: - 10 ml / nap, max. 20 ml / naponta. - Polifenol tartalom: 4 800 mg / 100 g.
Tárolás: 10-20 C között, felbontás után hűtőben tárolandó. Kérjük, ne egyen vagy igyon bele, külön pohárba töltse ki az elfogyasztani kívánt mennyiséget. Tartósítószert nem tartalmaz, ezért az üvegben a szájban található emésztést segítő anyagoktól erjedés kezdődhet.
Kiszerelés: - 500 ml.
|