Flavin G77 Cyto szirup (500ml)

Flavin G77 Cyto szirup (500ml) - 25700 Ft
Cikkszáma: 2376
Ára: 25700 Ft
Bonuszpont: 86
Ajánlja ismerősének !
Termékvélemény


Széles spektrumú, epigenetikai bázisú, tudományos alaposságú összetétel!
Daganatos megbetegedések prevenciója, mellékhatások csökkentése!


A Flavin G77 összetétele nemzetközileg publikált genetikai és epidemiológiai kutatási eredmények figyelembevételével lett kifejlesztve!

Genetikai információk a szolgálatunkban!
Az utóbbi évek kutatásai közvetlen összefüggésekkel mutattak rá a genetikánk és a betegségeink kapcsolataira. Ezek alapján meghatározottak olyan genetikai variációk, melyek bizonyos betegségek esetén előnyösek, vagy hátrányosak számunkra.

Népegészségtani szempontból széles kört érintő betegségcsoportok a szív és érrendszeri (Cardio) betegségek, a daganatos (Cyto) megbetegedések, valamint a sejtöregedés okozta problémák (TimeX).

Ezen betegségcsoportok esetén kiemelten fontos a kapcsolódó gének figyelembevétele, működésük segítése vagy szükség esetén gátlása, csendesítése. Kutatások rámutattak, hogy bizonyos tápanyagok (pl. flavonoidok) pozitív hatással lehetnek a gének által hajlamosított betegségek elkerülésére, lefolyására.

----------------------------------------

Mik azok a Flavonoidok?
A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik.

A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van.

Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek.

Megtekintem a Flavonoidokról szóló rövid, ismertető videót!

Mióta ismerjük a Flavonoidokat?
1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként mutatták ki, hogy a citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin) csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképességét), ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el. Azóta a tudomány több ezer hasonló vegyületet izolált.

Mire jók a Flavonoidok?
A flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását. Támogatják a védekező rendszer optimális működését.

A vörösszőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától.

----------------------------------------

Flavin G77 Cyto szirup:
Egyedi védett recept alapján a Flavin7 fogyasztási tapasztalata, a flavonoidok publikált orvosi- klinikai humán daganatkutatások eredményeit legszélesebb körben összegzett kutatás alapján elkészített termék. Kiemelkedően magas hatóanyag tartalommal és antioxidáns kapacitással. Kontrollált pro-oxidáns.

A növények, gyümölcsök, gyógyfüvek használata egy-egy betegség megelőzésére, kezelésére és gyógyítására a XIX. század közepéig szinte egyeduralkodó volt az orvostudomány terápiás lehetőségei között. Ez a gyógyszeripar felemelkedésével megszűnt, ám szerencsére az elmúlt 20-30 évben az emberek újra kezdik felfedezni az organikus szerek hasznosságát a korszerű terápia eszközeként.

A Flavin G77 egy olyan különleges magas minőségű készítmény, amely tervezésénél két dolgot vettünk figyelembe. Elsőként kiválogattuk a gyógynövényvilág élettani szempontból leghatékonyabb fajait, majd éveken át tartó kísérletek eredményeképpen sikerült nano méretűre őrülni. Ezáltal az emberi test számára jótékony esszenciák felületaktivitását egymilliószorosára növeltük. Így a hatóanyagok (vitaminok, flavonoidok, aminosavak) felszívódását óriási mértékben sikerült megemelni. Nem utolsó sorban meg kell említeni, hogy kóstoláskor a tradicionális kiszerelésnél megszokott csokoládé íz helyett, egy exkluzív zamatos gyümölcsízzel fogunk találkozni, ami az összetevők sokszínűségéből és a különleges nano-őrlésből fakad.

A Flavin G77 Cyto szirup növényi flavonoidok, enzimek (búzacsíra, brokkolicsíra, lucernacsíra) kiemelten szinergista hatású, daganatellenes komplexe, megnövelt hatóanyagtartlommal.

A flavonoidok hatása nagy segítséget nyújthat daganatos betegeknek, a hagyományos kezelések kiegészítéseként, kemoterápia mellékhatásainak csökkentésére, a daganatos betegségek megelőzésére.

A flavonoidok a fotoszintézisre képes növények másodlagos anyagcsere termékei, melyek a polifenol típusú vegyületek csoportjába tartoznak. A flavonoid típusú vegyületek megkötik a szabadgyököket és antioxidáns hatással rendelkeznek. (Az antioxidánsok olyan stabil molekulák, melyek az instabil oxidánsokhoz kötődnek és semlegesítik azokat. Az oxidánsokat mindig is összefüggésbe hozták a rákkal és a korai öregedéssel.)

A flavonoidok kiváló élettani hatását számos külföldi és hazai klinikai és laboratóriumi vizsgálat igazolja.

----------------------------------------

Mit kell tudni az Enzimekről?
- Olyan fehérjék, melyek a szervezetben lezajló kémiai reakciók sebességét fokozzák (katalizálják).
- Háromezer enzimet fedeztek fel az emberi szervezetben.
- Egyetlen perc alatt az enzimek 36 millió biokémiai folyamatban vesznek részt.
- Születésnél már rendelkezünk egy adott mennyiséggel, ám utána, csakúgy mint a vitaminokat, folyamatosan pótolnunk kell.
- Ám a vitaminokkal ellentétben, az enzimeket csak élő szervezet tudja létrehozni.
- A legkitűnőbb enzimforrásunk a növényi csírák.

A pici magból, a nedvesség és a meleg hatására, óriási energiával tör elő az új élet. A magok egy növény felneveléséhez szükséges hatalmas mennyiségű enzimet tartalmaznak, amely csírázáskor még inkább felszaporodik!
Egészségünk múlik azon hogy van-e elegendő enzim a szervezetünkben!
A gyógykezelések, a hiányos táplálkozás, és a betegségek is óriási mennyiséget emésztenek fel enzim-háztartásunkból, így idővel az egyensúly megbomlik, a szervezet egyre jobban ki van téve a súlyos betegségeknek.

A csíra tartalmazza az összes szükséges alkotóelemet, amire a szervezetnek szüksége van az egészséghez. Mikor a magból csíra lesz, C-vitamin tartalma a 27-szeresére duzzad, karotin tartalma 2 órai csírázás után mintegy 200%-al, B-vitamin tartalmuk 50%-al, E-vitamin tartalmuk 120%-al nő.
A biocsírák 25%-al több energiát tartalmaznak mint a hús, de nem hízlalnak.

----------------------------------------

Növényi bioflavonoidokat és telítetlen zsírsav hatóanyagokat tartalmazó összetétel.

Összetevők:

Szűrt-tisztított víz, 77 fajta polifenol/flavonoid tartalommal rendelkező gyümölcsök, virágok, magvak, gyógyfüvek, fűszerek, gyökerek , levelek szárított őrleményei (lásd bővebben lent), kurkuma őrlemény, articsóka őrlemény, Stevia (Steviol-glikozid), meggyszár őrlemény, gránátalma kivonat (ellagic acid 40%), kempferol, búzacsíra szárítmány, brokkolicsíra szárítmány, lucernacsíra szárítmány, tea poliphenol (EGCG), Kamilla virág kivonat (Apigenin), Máriatövis kivonat (Sylimarin), sulforaphane, delfinidin, Polygonum cuspidatum gyökér (Resveratrol), isothiocyanates.

Gyümölcsök:

Alma, bodza, borókabogyó, citromhéj, csipkebogyó, fekete áfonya, fekete cseresznye héj, fekete ribizli mag-héj, fekete szeder mag-héj, galagonyabogyó, homoktövis, kökény, narancshéj, piros ribizli mag-héj, szilva, vörös szőlő mag-héj.

Virágok:
Akácvirág, bodzavirág, búzavirág, galagonyavirág, hibiscusvirág, homoki gyopár, kamillavirág, komlóvirág, kökényvirág, körömvirág, levendula, mórmályva virág, narancsvirág, orvosi hárs virág, rózsaszirom, sáfrányos szeklice.

Magvak:
Ánizsmag, cirok mag, csipke mag, édes kömény, fűszerkömény, kapor mag, kardamon mag, lenmag, lepkeszeg mag, máriatövis mag, mustármag, napraforgó mag, tökmag, vörös szőlőmag.

Gyógyfüvek:
Apróbojtorján, aranyvesszőfű, cickafarkfű, citromfű, fűzfakéreg, kukorica bajusz, lucernafű, meggyszár, orvos pemetefű, szagosmügefű.

Fűszerek:
Bazsalikom levél, fahéj kéreg, kakukkfű, koriander mag, oregano levél, rozmaring levél, zöld tea, szegfűszeg virágbimbó.

Gyökerek:
Cékla, csicsóka, édesgyökér, fehérmályva gyökér, ginseng gyökér, gyömbér, macskagyökér.

Levelek:
Borsmenta, csalán, gyermekláncfű levél, komló, nyírfalevél, orvosi zsálya.

Tápérték és aktív összetevők:


10 ml-ben 20 ml-ben
Energiatartalom 640,39 KJ (141,22 kcal) 1280,78 KJ (282,44 kcal)
Fehérje (g) 0,75 1,51
Szénhidrát( g) 2,31 4,62
Cukor (g) 1,96 3,92
Zsír (g) 0,6 1,2
Telített zsírsav (g) 0,2 0,4
Telítetlen zsírsav (g)
0,4 0,8
Rost (g) 0,9 1,8
Nátrium (g) 0,02 0,04
Resveratrol (g) 0,005 0,01
EGCG (g) 0,005 0,01
Apigenin (g)
0,007 0,014
Sylimarin (g) 0,006 0,012


Polifenol/flavonoid tartalom:
- 6 000 mg / 100 g.

Javasolt fogyasztás:
- 10 ml /  nap, max. 20 ml / naponta.

Tárolás:
10-20 C között, felbontás után hűtőben tárolandó. Kérjük, ne egyen vagy igyon bele, külön pohárba töltse ki az elfogyasztani kívánt mennyiséget. Tartósítószert nem tartalmaz, ezért az üvegben a szájban található emésztést segítő anyagoktól erjedés kezdődhet.

Kiszerelések:

- 250 ml, 500 ml.

Összes: 0 db

E-mail: info@flavitamin.hu
Telefonos megrendelés
(Minden hétköznap 10:00 és 14:00 között):
+36/70 431-4750