Flavin7 + Kapszaicin ital (50ml)

Flavin7 + Kapszaicin ital (50ml) - 950 Ft
Cikkszáma: 2296
Ára: 950 Ft
Bonuszpont: 3
Ajánlja ismerősének !
Termékvélemény


Mik azok a Flavonoidok?
A flavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek és főként gyümölcsök, illetve zöldségek héjában, magjában találhatóak meg. A flavonoidokat a növények saját védelmük érdekében termelik.

A flavonoidok élettani hatásáról fontos tudni, hogy főként az emésztő- és keringési rendszerben hatnak, és bélrendszerben szívódnak fel. Semlegesíti a szabadgyököket, azaz antioxidáns hatásúak, csökkentik az érelmeszesedést (arteriosclerosis) veszélyét. Gátolják a trombózisképződést, fokozzák az érfalak rugalmasságát. Kormoszóma elváltozást (mutagenezis) és a rosszindulatú daganatok kialakulásnak folyamatát (karciogenézis) befolyásoló hatásuk van.

Csökkentik a LDL ("rossz" koleszterin) és vérzsír (serum tridlycerid) szintet. Májvédő és fényvédő hatással rendelkeznek. Gyulladáscsökkentők, a cukorbetegség (diabetes mellitus) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális hatással rendelkeznek.

Megtekintem a Flavonoidokról szóló rövid, ismertető videót!

Mióta ismerjük a Flavonoidokat?
1936-ban Szent-Györgyi Albert és Rusznyák István elsőként mutatták ki, hogy a citrusfélékből származó két flavonoid (rutin, naringenin) csökkenti a kapillárisok törékenységét és permeabilitását (áteresztőképességét), ezért először a rutint P-vitaminnak nevezték el. Azóta a tudomány több ezer hasonló vegyületet izolált.

Mire jók a Flavonoidok?
A flavonoidok a szervezet antioxidáns kapacitását növelik, amely képes csökkenteni a szabadgyökök sejteket romboló hatását. Támogatják a védekező rendszer optimális működését.

A vörösszőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától.

Erős paprika - KapszaicinKapszaicin:
- Emésztés serkentés.
- Gyomor nyálkahártya védelem.
- Neuropátiás panaszok csillapítása.
- Gyulladáscsökkentő.

A kapszaicinodok különféle paprikákban termelődő, csípős érzetet kiváltó anyagok.
Dr. Jancsó Mikós kutatásai, melyek a Szegedi Gyógyszertani Intézetben folytak, a kapszaicin neurogén-gyulladásokra kiváltott pozitív hatását bizonyították. A neurogén gyulladásos komponens számos betegség pathomechanizmusában játszik fontos szerepet (allergiás rhinitis, asthma bronchiale, chronicus bronchitis, rheumatoid arthritis, psoriasis, migraine).
http://www.flavin.eu/video/than_marta_tezisfuzet.pdf

Olasz vizsgálatok a kapszaicin daganatellenes hatására irányultak. Az eredmények arra utalnak, hogy a kapszaicin sejthalált idéz elő a húgyhólyag daganat esetén.
http://www.pubmed.com/25220876

Paprika kivonat és kapszaicin rendszeres fogyasztása jótékony hatású az ér belső (endothel) sejtjeinek egészségére és csökkentheti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát.
http://www.pubmed.com/21302401

Dr. Tihanyi István gyermekorvos, természetgyógyász, iridológus:
"Érdemesnek tartom a paprikakivonat fogyókúrát elősegítő, anyagcsere serkentő, zsírégető hatása mellett felhívni a figyelmet további nagyon fontos pozitív élettani hatásaira is.
Egy nemrégiben megjelent közlemény beszámol a kapszaicin szív- és érrendszeri betegségeket megelőző, preventív hatásáról, mely a thrombociták aggregációjára gyakorolt hatással magyarázható.
Több évszázada sikerrel alkalmazzák a népgyógyászatban a paprika fájdalomcsillapító hatását. A tudomány ennek alapján a szenzoros neuronokban történő P-anyag depleciójával (megvonás) magyarázza.
Tisza-vidéki és Dunamenti népek gyorsan felismerték a paprika immunizáló hatását. Így lett azután a hideglelés orvossága, csillapítószere. Az utóbbi időben elvégzett kutatások bizonyították, hogy nagyobb mennyiségű paprika bevétele a melegérző receptorok izgatásával izzadást és a testhőmérséklet süllyedését váltja ki."

Összetevők:
Szűrt-tisztított víz, Flavin7 Bioflavonoid complex (vörös szőlő mag-héj, cirok mag-héj, feketeszeder mag-héj, feketecseresznye mag-héj, feketeribizli mag-héj, pirosribizli mag-héj, szilva héj, almahéj szárított őrleményei), színezék: antocianidin (enocianin), édesítőszer: Stevia rebaudiana Bertoni levél extract (Steviol-glikozid 95%, E960 REB-A), kapszaicin kivonat.

Hatóanyagok az ajánlott napi bevitelben:

50 ml
Kapszaicin 0,00025 mg
Össz polifenol: 2000 mg
Ebből: -flavonoid 1545 mg
Antioxidáns (ORP) -400 mV


Kiszerelés:
- 50 ml.

Összes: 0 db

E-mail: info@flavitamin.hu
Telefonos megrendelés
(Minden hétköznap 10:00 és 14:00 között):
+36/70 431-4750