Flavin7 BonBon Pecsétviaszgomba (4db)

Flavin7 BonBon Pecsétviaszgomba (4db) - 490 Ft
Cikkszáma: 2046
Ára: 490 Ft
Bonuszpont: 1
Ajánlja ismerősének !
Termékvélemény

Sajnos a termék nincs raktáron !


Egészséges Élvezet!

Fantasztikus ízvilágú, flavonoid tartalmú, töltött étcsokoládé, 100% természetes összetevővel, plussz pecsétviaszgomba (ganoderma) tartalommal!

Kakaóbab Pecsétviaszgomba

Kakaó, az Istenek eledele!
A kakaóbab egyike a flavonoidokban leggazdagabb növényeknek, különösen sokat tartalmaz az egyik alcsoport, a flavonolok tagjai közül. Mivel az antioxidáns flavanolok a kakaóban találhatók, egyértelmű, hogy a gazdagabb kakaótartalmú, minőségi étcsokoládéban magasabb ezen vegyületek mennyisége. A flavanolok nem csak értágító hatásuk révén javítják a véráramlást, hanem gátolják a fokozott véralvadást is és ezzel mérséklik a szívinfarktus és a szélütés veszélyét. Számítások szerint napi 100 gramm sötét csokoládé a vérnyomást olyan mértékben csökkenti, hogy ennek eredményeképpen a szívinfarktus vagy a szélütés kockázata kb. 21%-kal lesz alacsonyabb.

Pecsétviaszgomba (Ganoderma):
Nem véletlenül nevezik pecsétviaszgombát a gombák királyának. Kutatások alapján igazolták antitumorális hatását. Főként ázsiai országokban, a klinikai gyakorlatban is alkalmazzák a pecsétviaszgomba készítményeket önmagukban vagy más növényi eredetű készítménnyel, sőt kemoterápiával kombinálva. Erős immunstimuláns, mely még kemo és sugár kezelés után is jelentősen fokozza az immunrendszer működését. Legtöbb tapasztalatot a Helicobacter pylori által okozott gyomor- és nyombél betegségek (pl.: gyomorgyulladás, gyomorfekély) kezelése során nyerték. A pecsétviaszgomba kivonata, akárcsak más, e vonatkozásban ugyancsak hatásos  gombáé, képes lefékezni a baktériumok szaporodását.
Az Olimpiq StemXCell termékfejlesztésekor elvégzett klinikai vizsgálatok hatékony őssejtszaporító tulajdonságát fedezték fel a pecsétviaszgombának, mely a szervezet regenerációjában az egyik legfontosabb szerepet játssza.

Összetevők:
Flavin7 Bioflavonoid komplex (vörös szőlőlé, feketeszeder lé, feketecseresznye lé, feketeribizli lé, bodza termés velője, szilvalé, kökény termés velője); Pecsétviaszgomba őrlemény; Kakaómassza; Kakaóvaj.

Nettó tömeg:
- 40g (4 x 10g).

Összes: 0 db

E-mail: info@flavitamin.hu
Telefonos megrendelés
(Minden hétköznap 10:00 és 14:00 között):
+36/70 431-4750