Visszatérő vásárlók esetén a Törzsvásárlói kedvezményekben csakis az vehet részt, aki a rendelése során helyesen megadja a Vevőkódját!


Vevőkód - Azonosító kód:
Ezt a hatjegyű kódot rendelése alkalmával kapja meg (30 000 Ft felett, részletek lent).
A rendelt csomagjában található számlán lesz látható, ezzel a kódszámmal adhatja le későbbi rendeléseit. Ez jogosítja fel a törzsvásárlói kedvezményekre.
A Vevőkódját a későbbiekben e-mailben is elküldjük Önnek a félreértések elkerülése végett. Ha a rendelés során nem ad meg vevőkódot, nem jogosult a kedvezményekre.
Vásárlás:
Regisztráció nélkül, összeghatártól függetlenül érvényesíthető megrendelés!
Vevőkód és ezáltal kedvezmény, csak egyszeri és egyösszegű 30 000 Ft feletti rendelés esetén biztosított a vevő számára.
Törzsvásárlóvá válás (Vevőkóddal még nem rendelkező vásárlók részére):
Egyösszegű vásárlás összege: 30.000 Ft felett.
Az a regisztrált vevő, akinek a rendelése egyösszegbe egyszer (bármikor) meghaladja a 30.000 Ft-os határt, automatikusa kap egy vevőkódot, illetőleg árengedményre is jogosult a lentiek alapján (regisztráció).

Regisztráció / 30.000 Ft feletti rendelés:
Ha az Ön rendelése egyösszegben meghaladja a:

30.000 Ft-ot, akkor Ön a rendelése végösszegéből 15%, ha a
70.000 Ft-ot, akkor Ön a rendelése végösszegéből 20%, ha a
120.000 Ft-ot, akkor Ön a rendelése végösszegéből 25%
kedvezményt kap a vásárlást követő hónapban, levásárolható árengedmény formájában.

Pl.:
- Ha Ön 30.001 Ft-ért rendel január hónapban, akkor Önnek február hónapban 4.500 Ft levásárolható árengedménye keletkezik majd.
- Ha Ön 70.001 Ft Ft-ért rendel január hónapban, akkor Önnek február hónapban 14.000 Ft levásárolható árengedménye keletkezik majd.
- Ha Ön 120.001 Ft-ért rendel január hónapban, akkor Önnek február hónapban 30.000 Ft levásárolható árengedménye keletkezik majd.
Törzsvásárló (Vevőkóddal rendelkező vásárlók részére):
A már vevőkóddal rendelkező törzsvásárlók 20.000 Ft feletti rendelés esetén 10% árengedményre jogosultak, melyet a vásárlást követő hónaptól levásárolhatnak.
Pl. Ha Ön január hónapban 20.000 Ft-ért vásárol, akkor február hónapban 2.000 Ft levásárolható árengedménye keletkezik, melyet automatikusan vonunk majd a következő rendelése végösszegéből.

Árengedmény (Vevőkóddal rendelkező vásárlók részére):
Ha Ön 20.000 Ft felett vásárol egy adott hónapon belül (ez lehet akár többszöri rendelés is, az adott hónapon belüli rendelések összeadódnak), akkor a vásárlását követő hónapban árengedményre jogosult, melynek levásárlására 4 hónapig van lehetőség, azután automatikusan törlődik.
Az árengedmény a rendelés összegének a 10%- a. A levásárolható árengedmény több részben is felhasználható. A levásárolható árengedmény a vásárlási összeg maximum 70%-ában érvényesíthető. A levásárolható árengedmény az akciókban is igénybe vehető.

Egyéb plussz forgalmi jutalékok (a 10% árengedményen felül):
Egy adott hónapon belül a bónuszpontok összeadódnak.
1 bónuszpont = 295 Ft.
300 bónuszpont felett 12%.
700 bónuszpont felett 15%.
1500 bónuszpont felett 18%.
3200 bónuszpont felett 21%.
6400 bónuszpont felett 24%.
12500 bónuszpont felett 27%.

Szállítási költség, árengedmény levásárlása esetén:
15 000 Ft feletti rendelés esetén nincsen szállítási költség.
A rendelés összegének az árengedmény levonása nélkül kell meghaladnia a 15 000 Ft, ahhoz hogy ingyenes legyen a szállítás.
Pl.: Ha az Ön rendelése 15 001 Ft, árengedménye 1 000 Ft, akkor a fizetendő 14 001 Ft lesz, szállítási költség nincsen.
Elfelejtett, de meglévő kódszám:
Ha már rendelt és elfelejtette kódszámát, az alábbi e-mail címen érdeklődhet: info@flavitamin.hu
A levélbe írja bele nevét, lakcímét és telefonszámát.
Szállítással kapcsolatos információk

A vásárlás jóváhagyásával fizetési kötelezettsége keletkezik!
Vevő köteles az általa feladott megrendelőlapon megjelölt és a szolgáltató által a megadott címre kiszállíttatott termékeket átvenni, a szolgáltató által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat - mely a termékek csomagolási költségeit is tartalmazza - szolgáltató részére megfizetni!

GLS futárszolgálat: +36/1 802-0265 GLS futárszolgálat:
Minden csomagot a GLS futárszolgálat szállít házhoz 3 munkanapon belül.
A GLS futárszolgálat kiszállítási díja 15.000 Ft alatti rendelés esetén bruttó 1.524 Ft, illetve 15.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES!
A GLS futárszolgálat az ország bármely pontjára szállít.
A szállítási címnek nem kell egyeznie a lakcímmel, ezért mindenképpen olyan szállítási címet adjon meg, ahol át tudja venni a rendelését.

1. A rendelés leadásakor kérjük, előre jelezze a megjegyzés menüpontban a szállítás idejére vonatkozó kérését, ha van (melyik munkanap kéri a csomagot). A rendelés feldolgozása után ugyanis mi már nem tudunk változtatni az e-mailben elküldött szállítási időponton!
A GLS futárszolgálat minden munkanap 08:00 és 17:00 között szállít. Ennél pontosabb szállítási időpontot nekünk nem áll módunkban meghatározni, mivel a szállítás nem a mi hatáskörünk. A szállítás napján 08:00-tól lehet érdeklődni a GLS futárszolgálatnál a pontos szállítási időpontot illetően.
2. A rendelés leadását követően a rendszer küld egy automata e-mailt a rendelés adatairól (ezért fontos, hogy működő e-mail címet adjon meg). Ha valamit rosszul töltött ki, akkor kérjük, válasz e-mailben írja meg nekünk a helyes adatokat.
3. A rendelés feldolgozása után e-mailben értesítjük a szállítás dátumáról. Ha az e-mailben elküldött szállítási időpont Önnek nem megfelelő, akkor már csak a GLS futárszolgálatnál tud módosítani a dátumon vagy a kiszállítási címen a csomagszám megadásával. Ezt megteheti a szállítás napján 08:00-17:00-ig a +36/29 886-700-as központi telefonszámukon.
4. A csomagért a GLS futárnak az átvételkor készpénzben kell fizetni.

Bármilyen egyéb kérdése van a +36/70 431-4750-es telefonszámon érdeklődhet.

Sikertelen csomag átvétel esetén:

A vevőnek joga van a vásárlástól való elálláshoz, azonban nincsen joga ezáltal anyagi károkat okozni a feladónak, illetőleg az okozott anyagi károkat köteles megtéríteni! A csomag átvételének megtagadása vagy sikertelen csomagátvétel esetén a feladóhoz visszaérkező csomag oda-vissza szállítási költsége, depóban tárolása minden esetbe a VEVŐT terheli, mivel a szállítás az átvételtől függetlenül megtörtént! Ennek összege 3 000 Ft - 5 000 Ft közötti összeg, helytől függően, melyet a GLS futárszolgálat határoz meg és melyet a vevőnek meg kell térítenie!
A GLS futárszolgálat mindig kétszer kísérli meg a kiszállítást, kérjük egyeztessen a futárszolgálattal, ha a megadott szállítási címen nem tartózkodik senki a kiszállítás ideje alatt! Vegye fel a kapcsolatot a futárszolgálattal, elkerülvén a kellemetlenségeket.

Összes: 0 db

E-mail: info@flavitamin.hu
Telefonos megrendelés
(Minden hétköznap 10:00 és 14:00 között):
+36/70 431-4750